Nyt Sparxpres lån

Har du brug for en bonus i form af ekstra kapital, så tag et Sparxpres lån

Du kender sikkert til det at stå uden en krone på lommen midt på måneden. fNår din bil pludselig skal på værksted, eller din fladskærm er brændt sammen, kan der være temmelig lang tid til, at det bliver næste lønningsdag. Her er markedet så heldigvis fyldt med tilbud om det ene eller andet forbrugslån, hvor du kan låne næsten alt det, du ønsker dig.

Problemet er jo bare, at de lånte penge skal betales tilbage, og det kan gå hen og blive en dyr fornøjelse, hvis du har optaget et stort lån på for eksempel 100.000 kr. Derfor kan det være smart at holde sig til et mindre lån, da det er hurtigere at tilbagebetale og dermed billigere i den sidste ende. Sparxpres er en forholdsvis ny spiller på det danske lånemarked, der tilbyder dig et mindre lån, som du hurtigt og billigt kan afvikle. Hos Sparxpres kan du låne helt ned til 100 kr. og op til højest 10.000 kr. Pengene betaler du så tilbage på månedsbasis i 4 rater, og så er dit mellemværende med Sparxpres helt og aldeles afviklet.

Dermed forbliver et Sparxpres kun et midlertidigt lån, som du ikke kommer til at hænge på i mange måneder fremover. Det er ikke muligt på nuværende tidspunkt at forlænge et Sparxpres, men straks du har betalt dit lån ud, kan du altid tage et nyt Sparxpres. Ingen lånere kommer i karantæne på nogen som helst måde. Et Sparxpres er en type minilån, der simpelthen er målrettet dig, der lige mangler de sidste penge for at få det hele til at fungere derhjemme. Og det bedste af det hele er, at når du er blevet godkendt til et Sparxpres, så står pengene på din konto allerede en time efter, hvis du vel og mærket søger inden for åbningerne.

sparxpres

Sådan får du et Sparxpres

Har du én gang har prøvet at låne penge i dit lokale pengeinstitut, ved du, at det kan være noget af en langstrakt affære. Først skal du indkaldes til et møde med en bankrådgiver, hvor du typisk skal redegøre for, hvad de lånte penge skal bruges til. Dernæst skal din bank regne på det lån, du ønsker, inden du kan få det endelige svar. Sådan fungerer det heldigvis ikke hos Sparxpres. Her klikker du dig ind på hjemmesiden bonuslaan.dk. Så opretter du dig som bruger, dernæst oplyser du, hvor meget du ønsker at låne, og endelig så godkender du låneaftalen med dit NemID. Så er der bare tilbage og vente på at pengene til dit Sparxpres bliver overført til din konto. Dette vil ske senest inden for højest 24 timer efter, at du har trykket på godkendt knapppen. På hjemmesiden finder du en fin blå oversigt over, hvad du kan låne, og hvad det måtte koste dig.

Det er her, du klikker dig frem til det ønskede lånebeløb, og du vælger også selv datoen for den første afbetaling. Alle detaljer fremgår af oversigten på hjemmesiden, og ingen gebyrer eller omkostninger holdes skjult for dig. Når låneprocessen kan fungere så effektivt, så er det fordi, Sparxpres kan tjekke præcis, hvem du er, når du logger ind og godkender din låneansøgning med dit NemID. Dermed sikres det, at du aldrig kommer til at betale af på et Sparxpres, som eksempelvis din nabo har taget. Det smarte er også, at når du én gang har registreret dig med en profil, så kan du bare nøjes med fremover at logge ind på hjemmesiden næste gang, du måtte have brug for at tage et Sparxpres.

Hvad koster et Sparxpres

Det er selvfølgelig ikke helt gratis at tage et Sparxpres. Men som sagt så foregår alt i fuld åbenhed hos Sparxpres. Det betyder, at der ikke kommer nogen skjulte gebyrer og ekstra regninger i forbindelse med et Sparxpres. Hvis du vil sammenligne et Sparxpres med de minilån, som konkurrenterne har sendt på markedet, skal du tjekke ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent). ÅOP, er de samlede låneomkostninger udtrykt i procent pr. år, og alle lånudbydere er ifølge lovgivningen forpligtet til at oplyse dig dette. Med ÅOP får du altså muligheden for at tjekke om det lån, du ønsker at tage er dyrere, end dem konkurrenterne har på deres hylder. Ved at kontrollere omkostningerne for tilbagebetaling, udover det du ønsker at låne, kan du undgå at et forbrugslån får dig ud i en økonomisk ruin. Du skal dog huske, at de lån du sammenligner, skal være identiske i forholdt til for eksempel løbetiden, låntypen, indfrielsesvilkårene osv.

Krav til Sparxpres

Der stilles ikke de store krav til at blive godkendt til et Sparxpres. Dog skal du være fyldt 20 år, du skal være dansk statsborger, og du skal have en dansk bankkonto som dit Sparxpres kan sættes ind på. Og til sidst. Du må ikke være registreret hos RKI, Experian eller i Debitor-registret. Det sidste punkt er vigtigt at få tjekket, da det stort set er umuligt for dig at låne penge nogle steder, hvis du er registreret som dårlig betaler. Også selvom der er tale om små lånebeløb. Ideen med disse registre er, at du ikke skal optage så mange lån, at du kommer ud i økonomiske problemer. Det gode er, at du kan få en låneansøgning godkendt på et Sparxpres samme dag, som du bliver slettet fra et de omtalte registre.

Kontakt kundeservice for spørgsmål

Der kan være mange spørgsmål forbundet med det at optage et Sparxpres. Derfor har finansieringsinstituttet da også oprettet en kundeservice, hvor de ansatte sidder klar til at svare på lige det, du måtte have på hjerte. Du kan ringe på telefon 88 44 00 32 eller sende en e-mail på adressen [email protected]. Derudover er der på hjemmesiden en chatfunktion, hvor du med få klik kan komme i kontakt med en medarbejder fra Sparxpres. Endelig findes der på hjemmesiden også en såkaldt Q&A, hvor Sparxpres præsenter de svar på de spørgsmål, de oftest modtager om deres produkter.