Levering af måltider er en god hjælp, hvis du ikke har lyst til at lave mad til hverdag.

Mange har prøvet at handle varer i sidste øjeblik pga. at der skal mad på bordet. Det tager lang tid og er anstrengende. Tiden kan man prioritere på noget, der er mere rart på en ophængt arbejdsdag.
Det fikse ved levering af måltider er, at du slipper for at lave ugens måltider og handle ind. I vegetarisk måltidskasse er en planlagt madplan og lige præcis de råvarer, du har behov for for at lave indbydende hverdagsmad. Ingredienserne er afstemt i lige præcis de mængder, der skal bruges. På den måde kommer du uden om madspild.

Der er en del måltidskasser på markedet. Der er måltidsleveringer til veganerne, de overfølsomme, de nysgerrige, dem der helst spiser økologisk, de miljøbevidste, familier med børn og dem, der bor for sig selv. Derfor eksisterer der ganske sikkert også en kasse med måltider, der passer perfekt til din familie.

Uanset hvilken virksomhed I får måltidskasse af, kan du vælge den, så måltidskassen stemmer overens med jeres forventninger. I kan bl.a. tilpasse hvor mange dage, du vil have mad til. Hvor mange mennesker, der skal blive mæt. Og du kan derudover selv vælge hvilken dag, du ønsker at få leveret din kasse.
Har du en rigtig travl hverdag, kan du også vælge måltidslevering, hvor retterne er klar til at spise, og det eneste, du selv skal fikse, er at varme og anrette måltiderne. Således er du fri for selv at skrælle grønt og stege kød.
Foretrækker du omvendt at tilberede din mad selv, er der også rigelig chance for det.
Der eksisterer som tidligere nævnt et kæmpe tilbud af måltidslevering, så der er én til dig uanset dine præferencer. Et udvalg af de mest anvendte firmaer er Den grønne asparges :

Retnemt.dk. Retnemt-måltidskasser er – som navnet understreger – ret nemt. Du har mulighed for vælge imellem det store udvalg af forskellige retter. Der findes hvad til hverdagen, eksotisk mad, børnevenlig mad og så videre. Råvarerne i måltidskasserne fra Retnemt er magen til det, du handler i almindelige butikker med tilkøb af økologiske råvarer, hvis du ønsker det. Du kan simpelt skifte madplanen i måltidskasserne fra gang til gang, hvis du ønsker at prøve noget nyt.

Aarstiderne.dk. Hos Årstiderne er de friske produkter og økologi en mærkesag. Her er du garanteret rigelig af grønt i dine madplaner. Der er rigtig mange forskellige madplaner at vælge imellem. Er du veganer, er Årstiderne et rigtig godt valg af måltidslevering. Der er derudover også masser af muligheder for at bestille madplaner der indeholder kød, fisk og fjerkræ.

Måltidsboxen. Måltidsboxen er færdigtilberedt retter leveret til dit hjem. Det eneste, du selv skal foretage dig, er at opvarme retterne og spise det. Supernemt i en stressende hverdag, hvor det stadig er en prioritering at spise varieret. Hos Måltidsboxen har du mulighed for at vælge, om du vil have vegetarisk mad eller ej. Du kan desuden blande det, hvis du bare foretrækker enkelte dage uden kød i løbet af måneden.

Skagenfood. Skagenfood måltidskasse er primært måltider med fisk og klimavenlige måltider. Du kan også tilvælge måltidskasser med kød og fjerkræ. Skagenfood tilbyder desuden kasser med måltider med færdigtilberedt måltider. Der eksisterer således noget for alle hos Skagenfood.